ZZP

Ben je zelfstandige? Ook voor zakelijke verzekeringen kun je bij ons terecht. Wij kennen als geen ander de risico's die op je pad komen. Ondernemen zit namelijk in je bloed. Stilstaan bij risico’s die je als ondernemer loopt, doe je liever niet. Toch is dit belangrijk. Laat ons je helpen.

Schadeverzekeringen

Als zelfstandig ondernemer durf je keuzes te maken en weet je precies welke kant je op wilt. Je doet er alles aan om te slagen. Logisch dat je misschien minder de focus legt op het afdekken van risico's. Toch is het belangrijk om bij deze risico’s stil te staan. Welke risico’s kun je zelf dragen en welke niet? Voor de risico’s die je niet kunt dragen, sluit je een verzekering af.

Arbeidsongeschiktheid

Voor werknemers is als zij ziek worden al het nodige wettelijk geregeld. Er bestaat een loondoorbetalingsverplichting vanuit de werkgever en na 2 jaar ziekte onder voorwaarden recht op een uitkering vanuit de WIA.

Kun je als zelfstandig ondernemer door ziekte of een ongeval niet werken dan geldt bovenstaande niet. Je zult de financiële gevolgen van dit risico zelf moeten dragen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan hier wellicht een oplossing bieden.

Hypotheken

Heb je eindelijk het huis van je dromen gevonden? Wil je graag je huidige woning verbouwen? Of wil je lagere maandlasten? Wij bieden advies aan voor al jouw wensen en kunnen onze dienstverlening volledig afstemmen naar jouw behoeften. Samen vinden we de beste oplossing voor jouw situatie.

Wil je meer informatie over de hypotheekadviezen die wij aanbieden? Maak dan hiernaast je keuze: Meer informatie over onze dienstverlening lees je in onze advieswijzer of het dienstverleningsdocument hypotheken.

Vermogen

Waarom vermogen opbouwen? De spaarrente zakt naar nul procent, dus je vermogen opbouwen met alleen sparen levert niet veel op. Maar wat vind je eigenlijk van beleggen? Past dit wel bij je? Maak je je zorgen om je pensioen en wil je daar extra voor sparen?

Vermogen opbouwen wordt steeds belangrijker, als buffer of om jouw toekomstplannen te kunnen verwezenlijken. Wij bieden verschillende oplossingen aan.

Overlijden

Doodgaan hoort bij het leven. Maar het is goed om daar nu alvast over na te denken, omdat veel kosten doorlopen na het overlijden. Wilt u het goed geregeld hebben voor uw nabestaanden? Samen met u kunnen wij kijken naar de verschillende mogelijkheden.