C shutterstock_180882500.jpg

Werken bij Poliservice

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij onze vacatures! Graag stellen we ons eerst aan je voor.

Poliservice B.V. is een financiƫle dienstverlener met klanten uit heel Nederland. Onze diensten bestaan vooral uit adviseren en bemiddelen op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Sparen
  • Inkomen & Pensioen
  • Hypotheken

Wij helpen onze klanten bij het afsluiten van de juiste producten die zorgen voor zekerheid die past bij hun persoonlijke situatie. We doen dit in duidelijk taal en we nemen de tijd om onze klanten te voorzien van deskundige ondersteuning. Wij staan voor betrouwbaar en professioneel advies en streven naar een steeds hogere kwaliteit van onze dienstverlening. De behoefte van de klant is daarin altijd leidend. Onze klanten hebben altijd en overal inzicht in de producten die ze bij ons hebben lopen. Zo blijven ze up-to-date en bieden wij ondersteuning waar dat nodig is.

De organisatie
Poliservice bestaat uit ongeveer 45 medewerkers. Het is een ondernemend team dat bestaat uit flexibele en betrokken medewerkers die onze klanten centraal stellen. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met onze klanten, verzekeraars en geldverstrekkers. Werken bij ons betekent aan de slag gaan in een veranderlijke en interessante omgeving. Om onze dienstverlening steeds beter te maken bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door middel van persoonlijke begeleiding en/of afgestemde opleidingsmogelijkheden.

Poliservice, 100% dochter van a.s.r.
Wij zijn 100% eigendom van verzekeraar a.s.r. Wij adviseren en bemiddelen in levensverzekeringen en bancaire producten van a.s.r. Voor verzekeringen bemiddelen wij voor verschillende verzekeraars, waarvan a.s.r. de belangrijkste voor ons is.

Wat bieden wij onze medewerkers?
Je komt bij ons in een dynamische omgeving terecht. Je moet kunnen meekomen in deze aan verandering onderhevige cultuur.  Daar staat tegenover dat wij je, naast marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden en groeimogelijkheden bieden.

Spreekt bovenstaande je aan? Kijk dan bij onze vacatures!