Particulier

Iedereen wil lekker kunnen leven maar welke risico’s kom je in je leven tegen? Inzicht geven in deze risico’s en hoe je je hier tegen kan indekken. Dat is waar wij bij kunnen helpen. Dit doen we onder andere door een duidelijk overzicht van je leefsituatie, financiën en verzekeringen. Persoonlijke ondersteuning bij vragen die je bezighouden hoort daar natuurlijk gewoon bij.

Schadeverzekeringen

Ieder leven zit vol gebeurtenissen. Elke gebeurtenis kan aanleiding zijn om eens naar je verzekeringen te kijken. Het geeft een gerust gevoel als je op die momenten gebruik kunt maken van persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies.

Gebeurtenissen in het leven zijn niet altijd te voorspellen. Gelukkig kun je met verzekeringen de grootste klappen opvangen van risico’s die je liever niet wilt lopen. Want als er iets gebeurt, is het fijn als je snel en goed geholpen wordt. Wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de beste hulp krijgt als je iets overkomt. En geven je advies als er iets verandert in je persoonlijke situatie.

Hypotheken

Heb je eindelijk het huis van je dromen gevonden? Wil je graag je huidige woning verbouwen? Of wil je lagere maandlasten? Wij bieden advies aan voor al jouw wensen en kunnen onze dienstverlening volledig afstemmen naar jouw behoeften. Samen vinden we de beste oplossing voor jouw situatie.

Wil je meer informatie over de hypotheekadviezen die wij aanbieden? Maak dan hiernaast je keuze: Meer informatie over onze dienstverlening lees je in onze advieswijzer of het dienstverleningsdocument hypotheken.

Vermogen

Waarom vermogen opbouwen? De spaarrente zakt naar nul procent, dus je vermogen opbouwen met alleen sparen levert niet veel op. Maar wat vind je eigenlijk van beleggen? Past dit wel bij je? Maak je je zorgen om je pensioen en wil je daar extra voor sparen?

Vermogen opbouwen wordt steeds belangrijker, als buffer of om jouw toekomstplannen te kunnen verwezenlijken. Wij bieden verschillende oplossingen aan.

Overlijden

Doodgaan hoort bij het leven. Maar het is goed om daar nu alvast over na te denken, omdat veel kosten doorlopen na het overlijden. Wilt u het goed geregeld hebben voor uw nabestaanden? Samen met u kunnen wij kijken naar de verschillende mogelijkheden.