Over ons

Poliservice B.V. is een landelijk werkende financiële dienstverlener gevestigd in Utrecht. Wij geven je advies bij het kiezen van de juiste producten. We kijken samen met jou welke opties het beste bij jouw persoonlijke situatie passen.

Wij hebben deskundige adviseurs die je snel en goed op weg helpen bij wat jij wilt en nodig hebt. Je hebt bij ons altijd en overal inzicht in de producten die je bij ons hebt lopen. Zo blijf je up-to-date en ondersteunen we je waar dat nodig is.

De organisatie

Poliservice bestaat uit circa 45 medewerkers. Het is een ondernemend team dat bestaat uit flexibele en betrokken medewerkers die onze klanten centraal stellen. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met onze klanten, verzekeraars en geldverstrekkers.


Poliservice, 100% dochter van a.s.r.

Poliservice is een financieel dienstverlener met klanten door heel Nederland. Wij zijn eigendom van verzekeraar a.s.r. , maar zijn onafhankelijk in ons advies en bieden producten aan van diverse aanbieders. Wij adviseren en bemiddelen in financiële producten op het gebied van verzekeren, sparen, inkomen, pensioen & hypotheken.

Onze medewerkers ontvangen geen aanvullende vergoeding of beloning als zij een bepaald aantal verzekeringsovereenkomsten hebben afgesloten of een verkoop gerelateerd doel hebben bereikt.


Autoriteit Financiële Markten, Kamer van Koophandel en btw-nummer

Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006709 voor het uitvoeren van onze dienstverlening. In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Poliservice geregistreerd onder nummer 301.376.43.

Ons btw-nummer is 8055.30.794.B01.