poliservice2.jpg

Wie zijn wij?

Wij helpen je bij het afsluiten van de juiste producten die zorgen voor zekerheid voor jou. Wij leggen je in duidelijke taal precies uit welke producten passen bij jouw persoonlijke situatie.

Wij hebben deskundige adviseurs die je snel en goed op weg helpen bij wat jij wilt en nodig hebt. Je hebt bij ons altijd en overal inzicht in de producten die je bij ons hebt lopen. Zo blijf je up-to-date en ondersteunen we je waar dat nodig is.

Poliservice B.V.
Poliservice B.V. is een financiële dienstverlener met klanten uit heel Nederland. Onze diensten bestaan vooral uit adviseren en bemiddelen op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Sparen
  • Inkomen & Pensioen
  • Hypotheken

Onze kracht?
1. Je krijgt volledig inzicht in je producten
2. Wij bieden sterke producten
3. Je kunt overal al je zaken bij ons regelen
4. Ons deskundige personeel staat voor je klaar

Mijn Poliservice: Regel je zekerheid waar je maar wil
Op Mijn Poliservice kun je precies zien welke producten je bij ons hebt lopen. Je kunt hier ook wijzigingen doorgeven, voortgang van een melding bekijken en je polisgegevens inzien. Wij houden je hier op de hoogte van al je contact met ons en we informeren je over leuke aanbiedingen en andere acties die voor jou interessant zijn.

Je kunt via Mijn Poliservice direct contact met ons opnemen. Wil je ons bellen? Dat kan op werkdagen tussen 8.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 030-698 18 18. Je kunt ook een e-mail sturen naar: info@poliservice.nl of ga naar ons contactformulier.

Poliservice, 100% dochter van a.s.r.
Wij zijn 100% eigendom van verzekeraar a.s.r. Wij adviseren en bemiddelen in levensverzekeringen en bancaire producten van a.s.r. Voor verzekeringen bemiddelen wij voor verschillende verzekeraars, waarvan a.s.r. de belangrijkste voor ons is.

Autoriteit Financiële Markten, Kamer van Koophandel en btw-nummer
Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006709 voor het uitvoeren van onze dienstverlening.

In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Poliservice geregistreerd onder nummer 301.376.43.

Ons btw-nummer is 8055.30.794.B01.