poliservice2.jpg

Wij zijn Poliservice

Wij geven je advies bij het afsluiten van de juiste producten. We kijken samen met jou welke opties het beste bij jouw financiële situatie passen.

Wij hebben deskundige adviseurs die je snel en goed op weg helpen bij wat jij wilt en nodig hebt. Je hebt bij ons altijd en overal inzicht in de producten die je bij ons hebt lopen. Zo blijf je up-to-date en ondersteunen we je waar dat nodig is.

Poliservice B.V.
Poliservice B.V. is een financiële dienstverlener met klanten uit heel Nederland. Onze diensten bestaan vooral uit adviseren en bemiddelen op het gebied van:

  • Verzekeringen
  • Sparen
  • Inkomen & Pensioen
  • Hypotheken

Onze kracht?
1. Je krijgt volledig inzicht in je producten
2. Wij bieden sterke producten
3. Je kunt overal al je zaken bij ons regelen
4. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar

Onze medewerkers ontvangen geen aanvullende vergoeding of beloning als zij een bepaald aantal verzekeringsovereenkomsten hebben afgesloten of een verkoop gerelateerd doel hebben bereikt.

Poliservice, 100% dochter van a.s.r.
Poliservice is een financieel adviseur met klanten door heel Nederland. Wij zijn eigendom van verzekeraar a.s.r. , maar zijn onafhankelijk in ons advies en bieden producten aan van diverse aanbieders. Wij adviseren en bemiddelen in financiële producten op het gebied van verzekeren, sparen, inkomen, pensioen & hypotheken.

Autoriteit Financiële Markten, Kamer van Koophandel en btw-nummer
Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006709 voor het uitvoeren van onze dienstverlening.

In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staat Poliservice geregistreerd onder nummer 301.376.43.

Ons btw-nummer is 8055.30.794.B01.