C shutterstock_134807900.jpg

MVO-beleid

Poliservice vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO moet niet alleen blijken uit de groene kleuren in ons logo, maar ook uit onze dienstverlening en onze acties in de maatschappij.

Poliservice en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Poliservice werkt al steeds meer papierloos, dat komt doordat wij ons in onze dienstverlening richten op online en telefonisch contact. Je kunt in Mijn Poliservice steeds meer zelf regelen. Naast deze vernieuwing in onze dienstverlening, tonen we ook graag de maatschappelijke kant van Poliservice door bij te dragen aan de wereld om ons heen. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib. Een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Net als wij, gaan zij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen zelf.

Oxfam Novib
Wij steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib. Het bedrijvenambassadeursschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met deze lening kunnen zij een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan.

Zonnepanelen
In 2016 wordt het dak van Poliservice voorzien met 688 zonnepanelen door de verhuurder van het gebouw; Lisman & Lisman. Met deze zonnepanelen wordt gemiddeld 157.000 Kwh per jaar opgewekt, dat is 45 keer zoveel als nodig is voor een gemiddeld gezin. Wij zijn blij met deze duurzame ontwikkeling voor ons pand.