Poliservice_zonder_payoff_def_CMYK.jpg

Over ons

Poliservice B.V. is een landelijk werkende financiële dienstverlener gevestigd in Utrecht. Wij bemiddelen en adviseren in diverse financiële producten. Wij bieden producten aan op het gebied van verzekeringen, sparen, inkomen & pensioen en hypotheken.

Adviseurs waren voorheen vaak kleine ondernemingen op de hoek van de straat en hypotheekadviseurs kwamen thuis bij hun klanten langs op de hypotheek te bespreken. Tegenwoordig zijn er nieuwe mogelijkheden waarmee wij kunnen bemiddelen voor passende producten voor onze klanten.

Deze website draagt bij aan het sneller voorzien van informatie aan onze klanten. Door meer via e-mail en middels telefoon te communiceren wordt een efficiƫntere dienstverlening mogelijk. Zo kunnen wij meer klanten helpen in een kortere tijd. Dat betekent niet dat wij minder tijd maken voor onze klanten. Juist niet! Wij hebben juist meer tijd op deze manier van werken en kunnen kosten besparen, omdat wij geen reiskosten hebben en zoveel mogelijk digitaal leveren in plaats van per post. Door het digitaal werken hebben onze klanten altijd inzicht in al hun gegevens en op deze manier is het voor ons mogelijk om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen.