Ongevallen

K shutterstock_127608143.jpg
  • Keert bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval
  • Je kiest zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn
  • Het hele gezin kan meeverzekerd worden
  • Ook in het buitenland verzekerd

Een ongeluk of het overlijden van jou of je gezinsleden is al erg genoeg zonder de financiële rompslomp die erbij komt. De ongevallenverzekering biedt dekking voor bijna alle veel voorkomende ongevallen. Zowel in Nederland als in het buitenland ben je verzekerd. Je kiest zelf van tevoren voor welk vaste bedrag je verzekerd wilt zijn. De verzekering keert uit aan jou of aan je nabestaanden op het moment dat je gewond raakt of overlijdt door een plotselinge gebeurtenis, zoals een ongeluk, een zonnesteek of als je in het water valt.

Veel voorkomende ongevallen worden bijna allemaal gedekt met de ongevallenverzekering. Er zijn een aantal gebeurtenissen die deze verzekering niet dekt. Zo wordt er niet uitgekeerd bij ongelukken door gevaarlijke sporten, zoals bergbeklimmen en ijshockey. Er wordt ook niet uitbetaald bij ongelukken die komen door het rijden op een scooter of motor.

Voorwaarden
In de voorwaarden van de ongevallenverzekeringen vind je uitgebreide informatie. Bijvoorbeeld over de basisdekking, de verschillende keuzedekkingen en wat er wel en niet is verzekerd. Je vindt ze onder onze downloads. Je kunt ook voor meer informatie contact met ons opnemen. 

Het verzekerd bedrag en de premie worden bepaald aan de hand van een aantal factoren:

  • Gezinssamenstelling
  • Leeftijd
  • De door jou gekozen extra verzekerde bedragen en/of extra dekkingen

Pakketkorting
De ongevallenverzekering is vaak een onderdeel van een verzekeringspakket. Hoe meer producten je afsluit in één pakket, hoe hoger je pakketkorting kan zijn. Bovendien heb je dan al je verzekeringen, inclusief totaalpremie, op één overzichtelijk polisblad bij één verzekeraar. Hierop zie je direct wat je wel en wat je niet hebt verzekerd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.