Welkom bij Poliservice

Vanaf 1 januari 2022 gaat De Assurantie Tussenpersoon verder als Poliservice. Dit heeft geen gevolgen voor je verzekering(en). Wij blijven jouw adviseur en aanspreekpunt. Daarbij kun je vertrouwen op deskundig advies zoals je dat gewend bent.

Over Poliservice

Poliservice is een financiële dienstverlener en geeft over verschillende onderdelen financieel advies. Daarbij hebben we jarenlange ervaring met zakelijke en persoonlijke relaties. Je kunt daarom zowel als particulier, zzp’er of mkb’er bij ons terecht voor al jouw financiële vragen.

 

Dé adviseur voor elke fase in je leven

Of het nou gaat om keuzes over financiële risico’s of jouw wensen in kaart brengen. We geven persoonlijk advies en kijken waar jij nu staat en wat je wilt. Elke fase in je leven vraagt om een passende aanpak. Ook wanneer het jouw bedrijf aangaat. Wij zorgen dat het goed geregeld is.Waarmee kunnen we je helpen?

We helpen je niet alleen met het uitzoeken van de meest passende verzekering voor elke fase in jouw leven, maar kunnen je op veel meer terreinen adviseren. Bijvoorbeeld bij de aankoop van je eerste huis of als je graag je spaargeld wilt beleggen.

Verzekeringscheck of een andere vraag?

Of er nu wel of niets verandert, het is belangrijk om je verzekeringen na te lopen. Wij helpen je hier graag bij, zodat alles goed geregeld is. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.

030-698 18 18Elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur
Postbus 369, 3700AJ, Zeist
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?
Waarom Poliservice?

Waarom Poliservice?

Financieel vooruit.

Wij helpen jou als particulier, zzp’er of mkb’er financieel vooruit met ons doortastend handelen en zinvol advies. Hierdoor kun jij zelf de juiste keuzes maken.

Wij bieden maatwerk en zijn open over de kosten die we hiervoor berekenen. Alleen de kosten die we daadwerkelijk maken, brengen we in rekening.

Wij zijn adviseurs met veel kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk met je meedenken wat het beste voor je is.

Wij adviseren in passende producten van een groot aantal professionele en betrouwbare maatschappijen. Daarbij helpen we je graag met de aanvraag van het product.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over je persoonlijke en zakelijke financiële producten. We kijken graag mee naar waar jij nu staat en wat je wilt.

Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Onderstaande reviews worden verzameld naar aanleiding van daadwerkelijk klantcontact met onze adviseurs.

Meest recente reviews
10
10/10
19 mei 2022
Duidelijke en zorgvuldige informatie
Ik vind dat Poliservice pro-actief meedenkt met de klant. Een half jaar geleden stelde ik een vraag over een verzekering die pas later relevant zou worden. Via email ben ik geïnformeerd dat het tijd werd dit concreet te maken en het voorwerk was al grotendeels gedaan. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
Claudia Bouwman
10
9/10
18 mei 2022
klantgericht en snel
prima
joost hoffscholte
10
10/10
18 mei 2022
Deskundig en snel
De medewerkster was super begripvol en heeft mij snel teruggebeld naar aanleiding van mijn specifieke vraag. Daarnaast bood ze aan om mijn verzekering nog even te checken.
Jeannette
10
8/10
18 mei 2022
goed geholpen
goed
nvt
10
10/10
18 mei 2022
Goed en adequaat geholpen
Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je
J. Emmelot

Jouw financiële wegwijzer

Als klant bij Poliservice ontvang je advies en ondersteuning. Dit kan zijn bij levensgebeurtenissen en veranderingen in je leefsituatie. Denk hierbij aan advies bij het kopen van een auto of het regelen van een verhuizing. Maar ook externe gebeurtenissen, zoals wetswijzigingen, vragen om advies.

 

Persoonlijk account

In je eigen persoonlijk afgeschermde omgeving houd je als klant zelf je profiel up-to-date. Dus hoe completer het klantprofiel, hoe gedetailleerder en persoonlijker het advies. Zie hieronder de voordelen op een rij:

 

  • Een duidelijk overzicht van je leefsituatie, financiën en verzekeringen;
  • Gepersonaliseerde ondersteuning bij vragen die je bezighouden;
  • Altijd op de hoogte van relevante zaken die passen bij jouw leefsituatie.
Adviestraject